петък, 31 март 2017 г.

Colourpop Super Shock Shadows - ревю


Здравейте, приказни!
Точно преди три години реших да създам блога Makeup Music Me. Интересното е, че въобще не се чудих за име...толкова ясно беше :)
Каква по-подходяща публикация на днешния ден от грим и музика събрани в едно. Перфектната комбинация идва от сенките Colourpop Super Shock! Комплектът е лимитиран, но.. все пак исках да ви поговоря за сенките, защото веднага ми станаха любими.


Спечелих сенките от giveaway на любимия ми (а предполагам и ваш) блог - eatlovemakeup .  Той е от лимитирана коледна серия, но подобни цветове сенки могат да се намерят и в момента, като мисля че Colourpop вече доставя и до България (ура!)
Това, което ме впечатли в сенките е изключително меката им текстура и наситеността на цветовете. Не съм спряла да ги нося откакто ги имам и дори на няколко от тях вече стигнах дъното (количеството им е само 2.1 гр)
Със сенките се работи чудесно, разнасят се много добре. Нанесени на клепача един път засъхват сравнително бързо, но все пак успявам да ги "блендна" както трябва. Интересното е, че всички цветове се комбинират перфектно и почти няма смисъл да мисля кой с кой си отива. Просто грабвам от всеки по малко, хаха


Цената на една сянка e около $5 и можете да поръчате от официалния им сайт.
Ако се чудите защо не говоря за самите цветове, то е защото имам цяло видео за тях и не ми се иска да се повтарям. В него можете да видите суочове и имената на самите сенки, а сега... сега давам малка подсказка за забележителните нюанси :)


Кой от кой по-хубав, нали? Вие пробвали ли сте сенки на Colourpop или някой друг продукт на марката?
Повече сенките на Colourpop научете от видеото. Приятно гледане :)



                                                                                                         Love, Adriyana

youtube - ADRIYANA

facebook - MakeUp Music Me

втория ми блог - Classroom Of Joy

 instagram - @adriyanarumenova

twitter - @ADriyanaA


Няма коментари:

Публикуване на коментар