петък, 1 юли 2016 г.

June Favorites/ Любими през юни

Здравейте, приказни!
Ето, че и месец юни мина (по мое мнение със скоростта на светлината) и е време за месечните любимци. Този път не са много, но за сметка на това са много любими.
За разлика от друг път... този път нямам нито любими филми, нито любими песни и книги... за радост на всички, които обичат да четат изцяло козметични постове.
Определено най-голямото събитие в козметично отношение този месец беше купуването на Foo Faced Sweet Peach Palette. Първия път, когато я заредиха в Sephora не можа да стигне до мен, но втория... тогава нямаше как да й се размине, хаха. Писах и говорих толкова много за нея, че... сигурно вече ви е омръзнало. Ако все пак не сте чели публикацията, посветена на нея можете да погледнете тук или пък да изгледате видеото .


Тъй като се запалих по прасковения цвят заради тази палитра няколко пъти под ред носих един прасковен лак на Golden Rose от тяхната серия Wow! , който е под номер 36. Много харесвам тези лакове, защото са малки и човек може да ги изразходи преди да са се развалили, а също така имат и страхотни цветове. Преди време имах ревю за няколко лака от колекцията, което можете да погледнете тук .


Най-често носената и най-харесваната спирала този месец е Wet n' wild Max Volume Plus, която прави миглите да изглеждат дълги, гъсти и черни. Явно не само сенките, но и спиралите на Wet n' wild са много достъпни и много добри.



Маслото от шипка на Zoya Goes Pretty e идеално за нощна грижа за кожата на лицето. Има голям ефект, особено при честа употреба.


Кремът за очи с екстракт от морков и розова вода Carrot Eye Cream също ми стана много любим заради страхотното си действие. Определено ви го препоръчвам!



За тези и още няколко продукта можете да разберете повече, ако гледате видеото ми!




                                                                                                      Love, Adriyana


youtube - ADRIYANA
facebook - MakeUp Music Me
втория ми блог - Classroom Of Joy
 instagram - @adriyanarumenova
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар