четвъртък, 16 юни 2016 г.

Rimmel BB Cream Matte 9 in 1 - ревю



Здравейте, приказни!
Днес реших да ви споделя мнението си за един любим мой продукт, а именно Rimmel BB Cream 9 in 1.

 
Миналата година го спечелих от един giveaway и не очаквах и цвета (моят е Light) и действието му да ми допаднат толкова, че до го ползвам постоянно за всекидневието.

Продуктът идва в тубичка от 30 ml, която прилича много на други фдт-и на Rimmel като например Stay Matte. Харесва ми това, че дори след половин година ползване не се е зацапала или пък  буквите са се изтрили.
Eто какво обещават от Rimmel :
“9 в 1 усъв
ършенстващ кожата BB крем с естествено матово покритие , минимизира появата на пори, изглажда тена на кожата,  матира, контролира лъщенето през целия ден, заглажда, успокоява, скрива тъмните кръгове, спомага за предотвратяването на недостатъци и покрива кожата през целия ден.



 BB кремът е с естествено матово покритие. Подходящ е и за момичета със суха кожа. Има по-скоро средно покритие. Задържа се сравнително дълго върху кожата, определено би изглеждал добре в края на работния ден, ако нямате проблемна кожа. До някаква степен прави порите да изглеждат по-малки, но не мисля, че разликата е много голяма.
Консистенцията му е доста течна, нанася се и съхне бързо. Има съвсем лек аромат, типичен за  фдт и коректорите на Rimmel.  Икономичен е. Има SPF 15. Цената му е около 13 - 14 лв.
В заключение мога да кажа, че е един сполучлив за мен продукт на марката, която никога не  ме е разочаровала по отношение на бази за лице. Препоръчвам го, ако си търсите хубав, матов и бюджетен бб крем.
Определено не е продукт, който е незаменим (тъй като има много подобни на пазара), но е продукт, който ще се хареса на много хора. Вие пробвали ли сте го?

                                                                                                   Love, Adriyana

 


youtube - ADRIYANA
facebook - MakeUp Music Me
втория ми блог - Classroom Of Joy
 instagram - @adriyanarumenova
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар