сряда, 27 април 2016 г.

Mariah Carey's Lollipop Bling RIBBON - ревю

Здравейте, приказни!
Продължавам с ревютата, посветени на парфюми на Марая Кери. Днес главния герой носи името Ribbon и е част от мини колекцията Lollipop Bling от 2010 година заедно с Honey и Mine Again , за които вече ви споделих.


Доста отдавна търся този парфюм, но държах да е точно в 30 ml опаковка, за да си е комплект с останалите, хах. За съжаление обаче го имаше навсякъде само в опаковка от 100 ml и аз се въздържах от купуването му. Един ден видях, че пуснаха мини-парфюм от 15 ml и подскочих до небето от радост. Е, все още си чакам 30 ml-овата, но... съм щастлива, че имам и този.
Шишенцето/бутилката (все не знам кое е по-правилно да се каже) отново е същото като на Honey и Mine Again, само че този път е светло синьо и разбира се по-малко. Бих казала, че изглежда доста изискано и скъпо. Дори смятам, че това е опаковката, която най-много ми харесва от трите.


За разлика от другите два парфюма този мирише много свежо. Като на току-що изпрани дрехи (може би), но със супер добър прах (голямо сравнение, няма що). Категорията на Ribbon е флорално плодова. Върховите нотки са краставица, пъпеш и малини, средните нотки са жасмин, лотус и hortensia и основните са мускус, дървесни нотки и захар.



Парфюмът е страхотно попълнение в моята колекция и много го обичам. Страхотен е и определено ви го препоръчвам, защото смятам, че ароматът му ще се хареса на всяка от вас!
И за финал - песента, от която е вдъхновен аромата. Приятно слушане :)




                                                                                                       Love, Adriyana

youtube - ADRIYANA
facebook - MakeUp Music Me
втория ми блог - Classroom Of Joy
 instagram - @adriyanarumenova
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар