неделя, 6 декември 2015 г.

Любими червила за есенно/зимния сезон #1 - тъмно винени

Здравейте, приказни!
Декември е месец на вдъхновение, уют, коледен дух, много усмивки и ярките червила (кога, ако не около Коледа?) Затова реших да ви покажа кои са моите любими червила за този сезон, като днес ще видите тези в тъмно винен нюанс. Тази публикация ще е първата част от три поредни, в които ще ви покажа любимите си червила за есенно/зимния сезон. Ако си спомняте направих подобна поредица и за пролетно/летния сезон, линкове към която ще оставя на края на тази публикация.

Golden Rose Vision 120 
Най-бюджетното и най-доброто червило в момента на пазара. За около 4 лв. получавате наситен цвят, издръжливост и сравнително добро качество на продукта. Определено си струва да го пробвате, ако харесвате подобен цвят червила.


Rimmel Kate Matte Lipstick 107
За това червило писах вече, че ми е абсолютен любимец, дари направих видео за него (в което можете да видите и предишното) Малко по-скъпия и матов вариант на Golden Rose Vision 120. Определено най-доброто откритие за мен тази есен. 


Golden Rose Velvet Matte 23
Когато става въпрос за тъмно и наситено червило няма някое, което да бие матовата серия на Golden Rose и по-точно номер 23. Нося го втора година и не мога да спра да се удивявам колко е добро. Доста е тъмно и стряскащо в първия момент, но, ако се харесате с него... ще се превърне в любимото ви, сигурна съм (а може би вече се е?) Изключително трайно и комфортно за носене. За мен все още и остава най-доброто "вампи" червило, което притежавам.

Rimmel, Golden Rose Vision, Golden Rose Velvet Matte

А вие носите ли тъмни червила и кои са любимите ви?

                                                                                                          Love, Adriyana

Вижте и кои са били любимите ми пролетно/летни червила тази година :
#1 - оранжево-коралови


youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
втория ми блог - Classroom Of Joy
 instagram - @adriyanarumenova
twitter - @ADriyanaA


Няма коментари:

Публикуване на коментар