събота, 21 ноември 2015 г.

Натурален крем дезодорант Just Amazing - ревю

Здравейте, приказни!
Преди време ви споделих, че си купих новия крем-дезодорант, наречен Just Amazing, който е напълно натурален. Реших да използвам подобни продукти против изпотяване, тъй като осъзнах колко опасни са обикновените дезодоранти.


Продуктът пристига в метална кутийка, с завинтваща се капачка. Има много хубав аромат, не прекалено силен, но не и незабележим.
Нанася се сравнително лесно, като част от продукта се втрива в подмишниците, не лепне и не се роди, приятен е за носене. Доста е твърд и би ми харесало да е малко по-мек, за да се нанася още по-лесно. Съставът можете да видите на снимката.



И сега... най-важния въпрос, дали наистина действа? Тук съм със смесени чувства за дезодоранта. В началото доста ми хареса и мислех, че действа безотказно, но...с течение на времето кожата на подмишниците започна да загрубява и да пари и щипе. Дори получих т.нар. "подсичане" с неприятни болки. Спрях да използвам за известно време дезодоранта, докато премине и сега отново го ползвам и нямам проблеми. Явно, че имам непоносимост към някаква съставка и е трябвало кожата да свикне с нея. Доста странно се получи.
Не ви го препоръчвам като супер продукт, но и не мога да кажа, че е лош продукт. Можете да го пробвате, ако искате нещо ново и напълно натурално и безвредно.
Можете да го поръчате  за 13.99 лв. от  фейсбук страницата на дезодоранта :)

                                                                                                          Love, Adriyana

 
youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
втория ми блог - Classroom Of Joy

 instagram - @adriyanarumenova
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар