петък, 10 юли 2015 г.

Тоник за лице Rhamnia Bynata - ревю

Здравейте, приказни!
Миналия месец ви споменах, че много искам да пробвам тоника на Rhamnia Bynata и успях да го поръчам в последния ден на 20 %-ното намаление. Поръчах го от тук, като от сайта бяха така добри да ми пратят допълнителни подаръци (ще ви ги покажа накрая)... Да не се отклоняваме обаче от темата, а тя е ... тоника!
Отдавна си търся тоник, който да подхранва достатъчно добре кожата ми, да не я изсушава и да не оставя онова чувство за опъната кожа, което понякога получавам дори и след употребата на мицеларната вода на Bioderma. Мисля, че открих перфектния тоник за мен, защото този "ударно" насища кожата с влага, точно това, от което моята се нуждае.


Тоникът на Rhamnia Bynata идва в познатата ни сладка картонена опаковка, като на кремовете, за които ви говорих в тази публикация. Същинската опаковка е пластмасова, с помпичка, с помощта на който пръскате продукта. Опаковката е малка и удобна за пътуване. Посочени са срока на годност, предназначението на продукта и състава. Цената е 15 лв. за 100 ml.
Самия тоник има лек жълтеникаво-оранжев цвят (цветът на облепихата), мирише страхотно! Предназначен е за нормална и суха кожа, като обещава да насища кожата с влага, почиства грим и замърсявания, заздравява кожата и я успокоява, свива порите, изравнява тема. Всичко това се дължи на чудното действие на облепихата, за което и не продполагах преди да се запозная с Rhamnia Bynata. Вижте колко впечатляващо е едно малко плодче:

Чиста статистика:
190 биологично активни вещества!

18 аминокиселини;

14 витамина;

11 микроелемента;

42 вида липиди

За сравнение:
В едно зрънце от облепиха има три пъти повече витамин А отколкото в един морков; 10 пъти повече витамин С отколкото в портокала; 7 пъти повече витамин Е, отколкото в бадема.
Това прави облепихата мощен съюзник в борбата ни със стареенето на кожата, защото е естествена съставка, която я хидратира, защитава и регенерира.
Аз ползвам тоника през ден (редувам с Tea Tree Water Toner на Lush), като го нанасям с тампонче. Помпичката не е подходяща за директно пръскане на лицето, защото излиза доста продукт. Почти винаги използвам три помпички. Обикновено го използвам вечер, преди лягане, като дори няколко пъти пропускам и нощния крем, тъй като усещам, че нямам нужда от него.Тоникът определено насища кожата с влага. Често дори и на сутринта усещам кожата си подхранена и свежа, а не както обикновено - суха и опъната, която моментално се нуждае от крем.


Този тоник определено се превърна в must have за мен и много се радвам, че го открих. Препоръчвам ви го и на вас... и не забравяйте, винаги нанасяйте със самочувствие и усмивка, както ни съветват от Rhamnia Bynata... Все пак ние изглеждаме така, както се чувстваме, независимо от тониците, кремовете и маслата, които използваме. Ако не открием вътрешната си красота, то няма как да искаме да сме красиви и отвън. Нали?

                                                                                                 Love, Adriyana


P.S. Не съм забравила да ви покажа допълнителните подаръци, които ми пратиха с поръчката на тоника. Ето ги и тях - пиличка на нокти Me Me Me (имах същата преди време), мостра на дневния крем на Rhamnia Bynata и мостра на крем на Urban Veda.




                                                  Още места, на които да ме намерите :

youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар