неделя, 14 юни 2015 г.

Essence молив за устни - ревю

Здравейте, приказни!
След като цялото общество на бюти блогърите се оказа очаровано от моливите за устни на Essence реших и аз да ги пробвам най-накрая!


Като цяло не съм голям фен на моливите за устни, просто защото забравят да ги ползвам. Имам няколко и всеки път, когато ги сложа си повтарям, че трябва да го правя по-често но... уви.
Моливът на Essence,който избрах е 15 Honey Berry и е в страхотен цикламено-розов (бери) цвят.
Опаковката е стандартна. Моливът се остри лесно. Срокът на годност е 36 месеца. Цената му е 2.20 лв.

Формулата му е много нежна и приятна за нанасяне на устните. Може да се сложи лек слой или да се изгради много наситен и плътен цвят. Стои страхотно самостоятелно, както и с червило. 

Essence Lipliner Honey Berry

Открих, че този цвят е много подходящ за червилото ми на Estee Lauder Fuchsia Fever,  тъй като той  е по-тъмен от червилото подсилва значително цветът му и се получава невероятна комбинация.

Essence Lipliner Honey Berry + Estee Lauder Fuchsia Fever


Много ми харесва да го нося и с червилото на Essence Love me, което е доста по-светло от молива, затова омекотява цвета му и се получава един интересен нов цвят.

Essence Lipliner Honey Berry + Essence Love me


Моливът е дълготраен и не се размазва. Изсушава устните, но не толкова, колкото останалите моливи, които съм ползвала, защото формулата му е много кремообразна.

Да, вече разбирам защо дори Essie Button и KatleenLights похвалиха моливите в клиповете си и дори едната ги сравни с тези на MAC! Просто, защото са невероятни! За цената си от 2.20 това определено е mush have продукт. Препоръчвам го с две ръце и ще гледам да се сдобия с още няколко цвята в най-скоро време! Естествено вие първи ще разберете, когато го направя!


                                                                                                      Love, Adriyana


Още места, на които да ме намерите :
youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар