вторник, 26 май 2015 г.

Maybelline Color Tattoo - ревю

Здравейте, приказни!
Преди да започна днешната си публикация ще ви помоля да ме извините. Защо ли? Защото за сенките, за които ще ви говоря сигурно сте чели десетки пъти. И все хубави неща!
Продуктът, който всеки по света обича носи името Maybelline Color Tattoo 24 hr. Сенките, които пленяват сърцата на момичетата не пощадиха и мен. Независимо, че знам, че всеки блогър е писал за тях реших, че не мога да си позволя да не ги похваля и аз.
 

Предполагам всички знаете как изглеждат. Стъклено бурканче с пластмасова капачка, която се завинтва. Това автоматично ги прави много лесни за съхранение и пътуване.


Сенките са кремообразни или както по-точно е посочено на опаковката те са gel-cream.
Текстурата им е повече от страхотна. Нанасят се с лекота, могат да са наслояват за по-наситен цвят и определено могат да издържат на клепача цял ден (поне 8, ако не 24 часа). Не се събират в сгъвката на клепача както повечето кремообразни сенки, защото буквално се запечатват (татуират) на окото. Не лепнат при отваряне и затваряне на клепача. 


Двата цвята, които аз имам са On and on Bronze и Metallic Pomegranate. И двата цвята са  наситени и много красиви.
On and on Bronze е може би най-известния цвят Color Tattoo. Цветът бих определила като старо злато, с кафяво-бронзов подтон. Стои невероятно на клепача! Ако искате да си купите само една от сенките,то ви препоръчвам тази. Консистенцията й е малко по-различна от тази на Metallic Pomegranate като първата стои по-сухо на клепача и се разнася по-добре. Идеални са за гримове през всички сезони, но най-ефектни мисля, че ще са през лятото.

Metallic Pomegranate е много красив цвят, който ми е трудно до опиша. Нещо като червеникаво-кафяво-златист. Носих ги цяла есен и малко през зимата, защото за тези сезони смятам, че e най-подходящ.
Сенките можете да нанасяте както с четка, така и с пръсти. Цената им е около 10 лв. за 4 гр.

                                                      
В заключение мога да кажа, че това са едни от най-хубавите сенки, на които съм попадала и определено най-добрите кремообразни такива! Ако все още не притежавате едно такова "вълшебство в бурканче", то тогава бягайте към най-близкия козметичен магазин и споделете  колко сте ги обикнали :)


                                                                                                    Love, Adriyana

                                                                                           

Още места, на които да ме намерите :
youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар