сряда, 6 май 2015 г.

May In Movies : Ask Me Anything

Здравейте, приказни и честит Гергьовден на всички, които празнуват днес :)
 
Този месец определено е най-продуктивния ми от към публикации, най-вероятно, защото след всеки изгледан филм нямам търпение да напиша мнението си за него и да го споделя с вас.
Днес се спрях на филма Ask Me Anything с Britt Robertson. За първи път видях актрисата в сериала Life Unexpected (който е уникален!) и много я харесах. Затова реших, че си заслужава да видя и този филм с нейно участие.




В Ask Me Anything сюжетът се върти около младо момиче, което няма представа какво иска да прави в живота си.. Тя се впуска в няколко връзки с по-възрастни мъже и започва да води блог, в който описва преживяванията си с тях.
Като цяло филмът ми хареса, защото представя връзките по един по-различен и по-суров и неромантичен начин. Определено задържа вниманието през цялото време, засяга важни въпроси като - дали без споделянето из социалните мрежи преживяванията ни/животът ни са/e по-малко значими/значим и дали с цел да е по-интересно на останалите ние преиначаваме случилото се в действителност.
Финалът е доста интересен и неочакван, но няма да издавам нищо повече, защото някои от вас може да искат да го видят сами.
Въпреки добрата игра и интересния замисъл филмът не успя да ме грабне. Да, беше интересен, но не и завладяващ.


Оценка : 4/6
Можете да видите повече за филма в IMDb.



P.S Ако харесвате Брит Робъртсън можете да я гледате в The Longest Ride, който в момента въври по кината!

                                                                                                     Love, Adriyana

Още места, на които да ме намерите :
youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар