понеделник, 25 май 2015 г.

Mariah Carey's Lollipop Bling HONEY - ревю

Здравейте, приказни!
Като много голям фен на Марая Кери сигурно се досещате, че парфюмите, които тя пуска на пазара са голяма мания за мен и заемат изключително ценно място в колекция ми. Когато за първи път разбрах, че ще пусне парфюм през 2007 смятах, че никога няма да се докосна до аромата, който сама e избрала (или поне е участвала в избора). За радост броя на парфюмите, на които Марая е дала името си са вече 14. Аз притежавам 5 от тях (засега) и смятах да ви пиша за всички заедно, но Марая Кери е прекалено голяма, че да се побере в няколко реда, било то и когато става въпрос за парфюм с нейното име (време за малко реклама на Марая, хихи)


Рекламна снимка на Lollipop Bling. Източник : интернет
Марая пуска колекцията си Lollipop Bling през 2010. Колекцията се състои от три парфюма (тоест парфюмна/тоалетна вода, но занапред ще използвам "парфюм" като общо назнавие на ароматите), носещи имена на нейни песни. Това са Honey, Ribbon и Mine Again. Тя си партнира с Elizabet Arden за лансирането на серията аромати, които са значително по-достъпни от останалите й като цена и са предназначени за по-млади дами, които залагат на свежите и плодови нотки.


В специалния сайт, посветен на парфюмите (казах ви, че нещата около Марая винаги са сериозни, хихи) Марая споделя историята за това как се е родила идеята за създаването на колекцията и по-точно за името й. Lollipop Bling се ражда след като Марая разказва на хора от екипа на Елизабет Ардън историята за това как съпругът й Ник Кенън (е, вече бивш такъв) и подарява диамантен пръстен скрит в пръстен близалка (спомняте си го от времето, когато бяхме деца, нали?) Освен това Марая има песен, наречена Candy Bling.
Парфюмът идва в много красива жълта картонена опаковка. На нея открваме запазената марка на Марая (М с пеперуда), както името на колекцията и на самия парфюм. По кутията са нарисувани близалки, бонбони и пеперуди. Изпипана е до най-малката подробност. Кутията е "подсилена" с още една картонена кутия вътре, в която всъщност се намира самия парфюм. Върху самата кутия има друга "полу кутия" (съвсем се объркахте, нали), която е с рекламната снимка на колекцията и на останалите парфюми от колекцията.


Бутилката е стандартната за парфюмите на Марая.  Жълта и прозрачна е. Капачката е пластмасова и е във формата на пеперуда, на самия пулверизатор отново намираме запазения символ на Марая - пеперудата. Шишенцето е много красиво и идеално би паснало на всяка тоалетка..


Ароматът е флорално плодов.  Усеща се мирисът на  ананас, лимон и мед. А ето и пълния и точния списък : Top notes are amalfi lemon, passionfruit and pineapple; middle notes are ginger, freesia and lily; base notes are white honey, lime (linden) blossom and musk. Когато го помирисвам винаги си представям, че точно така мирише в дома на Марая. Не знам защо, но мисля, че всичко около нея е чисто, ухае на цветя и някак... специално.

Ароматът на Honey е доста нетраен, което го прави неподходящ за хората, които не са фенове, а наистина искат да изоползват парфюма. Аз не използвам парфюмите си на Марая често, тъй като предпочитам да ги имам и да ги изваждам и помирисвам от време на време.  Знам, знам, луда работа, хаха
Цената за 30 ml в момента е около 14 лв., но често се променя. Аз лично го купих за около 25 лв., но тъй като парфюмите от колекцията са от преди 5 години са с тенденция за намаляване.

Не, няма да завърша днешната публикация без песен. Ето я и Honey, която е дала името на аромата. Тя е от албумът Butterfly от 1997 г.

 

Посетете офицалния сайт на Lollipop Bling тук !

Можете на поръчате Honey 100 ml от тук!  

Очаквайте скоро още ревюта на парфюми на Марая! Надявам се, че ви е било интересно :)


                                                                                                       Love, Adriyana


Още места, на които да ме намерите :
youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар