петък, 3 април 2015 г.

Top 5 Favorite Youtubers


Здравейте, момичета :)
Много се чудех дали ще мога да подредя любимите си Youtube гурута в някакъв определен ред, защото ги обичам всичките, но все пак реших да предизвикам себе си и направя класация на петте най-любими и най-гледани от мен. Разбира се тази класация е временна, защoто постоянно откривам нови и нови момичета, които ми стават любими, но все пак нека видим моите Top 5 Favorites Youtubers :)
 
1. Може би за никой няма да е изненада, ако кажа, че най-любимата ми youtube звезда е Zoe Sugg, известна като Zoella. Това момиче излъчва такава положителна енергия, че само като я гледам и се чувствам заредена. Странна и леко откачена тя се превърна в световна звезда след като стана най-продавания автор в Англия за първата седмица след появата на нейната книга Girl Online. Също така пусна и  козметична линия, наречена Zoella Beauty, която съдържа спрей за тяло, лосион за тяло, пяна за вана, козметични несесери и др. Определено искам да имам поне един продукт от нейната колекция... но засега ще се задоволя само с клиповете й. 
Каналът на Zoella е следен от почти 8 милиона, което си е чист рекорд.
Освен beauty видеата, Зоуи е известна и със страхотните си влогове, които проследяват живота й. Определено за мен номер едно youtuber, който никога няма да ми омръзне. Ако все още не я следите поправете тази грешка и се абонирайте за канала й - Zoella и влог канала й - MoreZoella !



 
2. Веднага след Зоуи се нарежда едно момиче, което открих съвсем скоро  - американката KathleenLights. За няколко дни изгледах всичките й клипове. За разлика от Zoella, която прави доста разнообразни клипове, Катлийн залага най-вече на грим уроците и ревютата на продукти. Катлийн ме грабна с невероятната си красота, уникалните си гримове и много сладкото си поведения пред камера. С право мога и да я сложа на първо място в тази класация, но... все пак мисля, че Zoella е ненадмината.
Катлийн не е чак толкова известна и няма книга (каквата вече повечето yotube-ъри имат) или козметична линия. Заедно с Colourpop пуснаха червило и молив за устни, носещ името Lumiere. Определено обаче си заслужава да отделите от времето си, за да й се порадвате. Ето го и канала й - KathleenLights. Тя също има и влог канал, в който качва клипове много рядко, но все пак - DaysOfOurLights !



3. Беше много трудно да избера третото място, но все пак тук поставям Ingrid Nilsen, която доскоро беше известна под името missglamorazzi . Изключително забавна и много умна тя скоро се превърна в една от любимките ми. За първи път я видях във влог на Тanya Burr (за нея след малко) и наваксах с всичките й клипове. Определено момиче, което знае как да си прави реклама, но въпреки това обсъжда много важни въпроси, над които понякога самите ние не се замисляме. Наскоро Ингрид беше жури на Project Runway: Thread, което е страхотен успех за нея. Също така Ингрид е и певица и има няколко музикални клипа, повечето от които са в дует с бившия й приятел.
Ингрид е и първия youtuber, който измисля и започва т.нар. vlagmas, който сега правят повечето youtuber-и (ако не знаете какво представлява, това е влог на дните от 1 декември до Коледа)
Абонирайте се за основния й канал - Ingrid Nilsen, както и за влог канала й, в който качва уникални клипове - TheGridMonster.


4. Tanya Burr ! Може би най-жизнерадостния човек в youtube и първия бюти гуру, който започнах да следя. Съвсем случайно попаднах на неин клип и останах изумена как се преобрази с помощта на грима за няколко минути. В последната година Tanya пожъна голям успех като пусна своя козметична линия, несеща нейното име, която се състои от гланцове и лакове. По-късно тя допълни колекцията си с различни видове изкуствени мигли. Да не забравяме, че и наскоро пусна и книгата си, наречена Love, Tanya, която бързо се превърна в хит сред феновете й. Таня беше причината да открия Zoella и Ingrid, защото тя е добра приятелка и с двете (те май повечето ютубъри са приятели помежду си). Таня също прави страхотни влог клипове, които доскоро бяха отделени във втори канал, но тя реши да качва всичките си клипове с основния си канал - Tanya Burr !


5. На пето място поставям нежната и красива Freur DeForce. За нея разбрах от Ingrid, която е голяма приятелка с Fleur и я споменава в половината си клипове. Много позитивна, много интересна личност, която обожавам да гледам. Наскоро Fleur издаде книга, наречена The Glam Guide, която страшно много искам да притежавам и се надявам един ден да се сдобия с нея. Сигурна съм, че ще се влюбите в нея още щом я видите, защото се абонирайте за двата й канала - FleurDeForce и FleurDeVlog !


Тъй като имам още няколко големи любимки, а не исках публикацията да става прекалено дълга ще ги изброя тук, като няма да спазвам определен ред. Това са :

Essie Button
RhaeaEstelle
Niomi Smart
Nicole Guerriero
Gabriella

Не пропускайте да видите и техните канали, защото са страхотни!
А кои са вашите любими youtube момичета?

                                                                                                                  Love, Adriyana

Няма коментари:

Публикуване на коментар