петък, 12 декември 2014 г.

NYX Haute Jersey Leopard Couture Palette - ревю

Здравейте, момичета!
Днес реших да ви запозная по-обстойно с палитрата на NYX, която си купих преди една седмица. Както вече ви казах поръчах я от сайта на NYX Cosmetics Bulgaria за 39.36 лв., намалена от 49.90 лв. Поръчката дойде светкавично, още на следващия ден (за района на София! Предполагам, че за по-далечните градове се чака малко повече). Палитрата беше опакована много добре, обезопасена максимално. Нямаше дори и драскотина по кутията и по самата палитра. Доставката на продукти над 35 е безплатна, което е добър плюс !

Първото нещо, което виждаме е кутията, която е със същия принт като палитрата. На гърба можете да видите съдържанието на палитрата, отбелязано е кое какво е и за какво сe използва. Също така е посочен и състава на продуктите. Отдолу на кутията пише адреса на компанията, както и официалния сайт и къде са произведени (Китай) Намерих тази сборна снимка в интернет, от който можете да добиете по-пълна представа.

Отстрани на кутията има 20 женски имена, които така и не разбрах какво означават и защо са написани. Първоначално си мислех, че са имената на сенките, но не са, защото са по-малко от самите сенки... Доста странно!



Самата палитра е във вид на книга (две корици и един лист вътре най-образно казано). Картонена е, но е доста здрава и стабилна. Много приятна на пипане е, а самия леопардов принт (от където носи и името си, предпалагам) отразява светлината и придава едно много красиво  излъчване. Има закопчалка от типа "тик так", която изглежда стабилна, а също така е и магнитна. Отвътре палитрата е червеникаво-кафява и отново отразява светлината, подобно на сатен. От ляво се намират 6 реда сенки с по 4 на ред. В първите три преобладават лилавите цветове, а във вторите три - сивите. Има и 4 апликатори с повече от ужасно качество (можеха да се постараят повече над тях или по-добре въобще да не ги бяха слагали, мисля, че щеше да е по-красиво без тях). На дясната страница се намира огледало. Над него има надпис "who's the prettiest diva in the world?" , а отдолу - "who cares? have fun!" . На гърба на тази страница има същото огледало с надписа "You are!" и "and be fabulous". Eто това нещо страшно ме грабна още щом я видях в интернет. Струва ме се много girly, а аз винаги съм за !
На последната страница са  поместени два мини гланца, 3 цвята бронзъри ( никога не знам как точно се водят тези продукти и как е тяхното множествено число) , един смесен (розов, кафяв и телесен цвят) и два ружа.

Цветовете на сенките са ми малко странни, защото има доста сходни нюанси. Ако зависеше от мен щях да сложа по-разнообразни цветове като тъмно синьо, зелено и да намаля броя на сивите нюанси... но предполагам, че такъв е трябвало да бъде подбора на цветове в "леопардовата" палитра. 23 от сенките са с много малки брокатени частици, а един от цветовете (кафявия) е матов. По мое мнение цветовете не са много пигментирани,  особено по-светлите. Няма цвят обаче, който не ми хареса и не бих ползвала.
Опитах се да направя суочове на всички цветове, да видим какво се е получило. Оставих сниките необработени, за да видите реално как изглеждат.

Това е първия ред сенки :


Бих ги описала като четири разновидности на лилавото. По принцип обожавам лилави сенки и се радвам, че има такова разнообразие именно на лилаво в палитрата. От четирите цвята най-много ми харесват пъвия и втори цвят. Първия има различни на цвят брокатени частичи, сравнитено по-големи от на останалите сенки, а втория е много наситено лилаво към тъмно синьо със съвсем лек отенът на брокат.


Това е втория ред. Имаме три лилави цвята и един светло розов.



Третият ред  съдържа доста по-разнообразни цветове. Първият е тъмно сив, следващият е най-светлият в палитрата и е много нежно бяло-розов цвят. Третият е единствения напълно матов цвят и е кафяв. Последният е светло кафяво, дори оранжево със златни частици. Това е един от най-любимите ми цветове в палитрата.


Започваме счетвъртия ред сенки, който съдържа четири нюанса на сивото, въпреки че на снимката втория цвят изглежда кафяв, но не е. Имаме светло сиво, малко по-тъмно сиво, след това сиво, което е почти черно и последния цвят е най-непигментирания и дори не мога да определя какъв е точно.

Петият ред е доста по-пигментиран от останалите и цветовете са отново в сивата гама.

И дойде ред и на последния шести ред. Първите два цвята са сиво-кафяви, третия е розов и последния е морско синьо, което ще е страхотно за лятото.

Отиваме към бронзърите, които са доста пигментирани и много ми харесват. По принцип не съм човек, който си пада много на контурирането и бронзирането, но при наличието на тези сладурчета, май ще започна по-често да ги изолзвам. 

Не мога да кажа кой от бронзърите ми харесва най-много, защото все още не съм пробвала всички на лицето си, но тъй като имам много светла кожа най-добре май ще ми паснат по-светлите.

Eто ги и двата ружа. И те са доста пигентирани. Кораловия ми харесва повече от розовия.

Гланцовете не мисля, че са нещо особено. Не са много наситени, най-обикновени ганцове.

Ами това е всичко, което исках да ви кажа за палитрата. Тя е едно малко бижу, с което се поглезих и се радвам, че го направих. А вие бихте ли си я купили?
    


                                                                                                Love, Adriyana


Харесайте страницата ми във facebook - https://www.facebook.com/pages/Makeup-Music-Me/260533477449267
Посетете сайта на NYX Cosmetics Bulgaria - http://www.nyx.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар